Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Κατώτερος των περιστάσεων, στο πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Σε πολύ κακή ημέρα οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Δικέφαλος με την εμφάνιση που πραγματοποίησε έχασε μια χρυσή ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πασχαλάκης: Μαζικά τα μάζεψε σήμερα τα γκολ ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που φέρει ευθύνη μόνο στο πρώτο γκολ, ενώ είχε και κάποιες καλές αποκρούσεις στις φάσεις που έκανε ο Αστέρας μπροστά στην εστία του.

Μάτος: Έχασε τον Κυριακόπουλος στο πρώτο γκολ του Αστέρα, ενώ του έλειψε η φρεσκάδα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Βιεϊρίνια: Πεσμένος αγωνιστικά ήταν και ο Πορτογάλος αμυντικός που όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να μη μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Κρέσπο: Ο Ισπανός έκανε αρκετά λάθη, τα όποια στοίχησαν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τον Βαρέλα.

Βαρέλα: Ο έμπειρος αμυντικός του Δικεφάλου είχε πολλές λάθος τοποθετήσεις στο παιχνίδι, κυρίως όταν ο Αστέρας έβγαινε στην κόντρα επίθεση

Σάκχοφ: Ο Ουκρανός έκανε ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν μπόρεσε να συνεργαστεί σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Μαουρίσιο, ενώ είχε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του.

Μαουρίσιο: Σε πολύ κακή ημέρα βρέθηκε ο Βραζιλιάνος μέσος που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του από τον άξονα με τις κάθετες μεταβιβάσεις του με αποτέλεσμα όλη η ομάδα επιθετικά να κινείται μόνο από τις πτέρυγες.

Πέλκας: Λίγα πράγματα από τον 24χρονο μεσοεπθετικό που ήταν καλά φρουρούμενος από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Κάμπος: Κινήθηκε στην μετριότητα με πολλές κακές επιλογές στην επίθεση.

Μακ: Μπορεί να πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μακριά από το καλό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει.

Πρίγιοβιτς: Εκτός από το γκολ που πέτυχε και την κεφαλιά που έβγαλε ο Αθανασιάδης δεν είχε ενεργή συμμετοχή σε καμία από τις υπόλοιπες φάσεις που δημιούργησαν οι Θεσσαλονικείς.

Μπίσεσβαρ: Μπήκε για να δώσει άλλο αέρα στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει

Αζεβέδο: Κακό παιχνίδι από τον αριστεροπόδαρο αμυντικό που δεν μπόερσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του αγώνα

Κουλούρης: Μπήκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ