Bild: «Ο Ρέτσος επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Bild: «Ο Ρέτσος επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο Παναγιώτης Ρέτσος επρόκειτο να φύγει από τη Λεβερκούζεν και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Αποτελεί μέχρι και σήμερα την ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Παναγιώτης Ρέτσος έφυγε από τον Ολυμπιακό για τηn Μπάγερ Λεβερκούζεν με περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ, όμως στη Γερμανία δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί.

Δόθηκε δανεικός στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ακολούθησε ένας δανεισμός του στη γαλλική Σεντ Ετιέν και το φετινό καλοκαίρι επιστρέφει στο Λεβερκούζεν. Αλλά όχι για πολύ, αφού επιστρέφει για να… φύγει. Τούτη τη φορά; Πιθανότατα σαν ελεύθερος.

Ο 23χρονος Έλληνας δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Λεβερκούζεν και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, όλα δείχνουν ότι οι «ασπιρίνες» θα τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι Γερμανοί αποκτούν τον Νορβηγό, Κρίστοφερ Άγερ από τη Σέλτικ, εκεί που έκανε περισσότερες από 100 συμμετοχές. Και αυτή η μεταγραφή του συνομήλικου με τον Ρέτσο ποδοσφαιριστή φέρνει τον Έλληνα εκτός ομάδας. Και κάπου εδώ φέρεται να μπαίνει στο… κόλπο ο Ολυμπιακός.

Το όνομα του Ρέτσου ήρθε πριν λίγες μέρες στην επιφάνεια και τούτη τη φορά ασχολείται μαζί του η Bild. Η έγκυρη γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στην επικείμενη απόκτηση του Άγερ από τη Λεβερκούζεν και ταυτόχρονα αποκαλύπτει πως ο Παναγιώτης Ρέτσος θα επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε. Στον Ολυμπιακό.

«Ο Παναγιώτης Ρέτσος πρόκειται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό», γράφει η Bild σε σημερινό της δημοσίευμα και μένει να δούμε πόση βάση έχει η συγκεκριμένη φήμη που προκύπτει έως τώρα μονάχα από τη Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ