«Ο Μπελχαντά μπορεί να συνεχίσει στην Ελλάδα»!

«Ο Μπελχαντά μπορεί να συνεχίσει στην Ελλάδα»!

Το εγκυρότατο RMC μετέδωσε πριν απο λίγο την πληροφορία πως ο Γιουνές Μπελχαντά μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο επιστρέφει το όνομα του Γιουνές Μπελχαντά, με το εγκυρότατο RMC το απόγευμα της Δευτέρας (28/6) να μεταδίδει ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ, βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με την διοίκηση της Μονπελιέ και όλα έδειχναν ότι θα επιστρέψει στη Γαλλία και την ομάδα που τον ανέδειξε. Ωστόσο, οι δύο πλευρές τελικά δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να «ναυαγήσουν».

Ο Μπελχαντά παραμένει ελεύθερος και ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το RMC το απόγευμα της Δευτέρας (28/6) να μπλέκει τον Ολυμπιακό με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. «Ο Μπελχαντά μιλάει με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ, βρισκόταν πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μονπελιέ. Οι διαπραγματεύσεις όμως ναυάγησαν και ίσως τελικά να πάει στην Ελλάδα», ανέφερε το RMC στο ρεπορτάζ του για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό και την ομάδα του Πειραιά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για τον Γιουνές Μπεχλαντά τον περασμένο Μάιο και μάλιστα ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού είχε καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον έμπειρο μεσοεπιθετικό. Πρόκειται για έναν παίκτη, που μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που αφήνει ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη.

Είναι πιθανό, λοιπόν, η περίπτωσή του να «ζεστάθηκε» ξανά, μετά τον τραυματισμό του Ελληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.  Ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές και ποιοτικές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «8», αλλά όσο και ως «10», όπου αυτή τη στιγμή θα ήταν και πιο χρήσιμος, λόγω της απώλειας του Κώστα Φορτούνη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το RMC ήταν το Μέσο που είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ αναμφίβολα πρόκειται για ένα από εγκυρότερα Μέσα στον κόσμο.

Ο Μπελχαντά πέρσι πραγματοποίησε 28 συμμετοχές με τη Γαλατάσαραϊ και είχε 8 γκολ και 3 ασίστ σε 1.823 λεπτά συμμετοχές, ενώ τα τρεισήμισι χρόνια που παρέμεινε στην τούρκικη ομάδα είχε 131 συμμετοχές, με 22 γκολ και 26 ασίστ. Εκτός από την Γαλατά, στο παρελθόν  είχε αγωνιστεί επίσης σε Μονπελιέ (144 συμ., 29 γκολ, 19 ασίστ), Ντιναμό Κιέβου (88 συμ., 11 γκολ, 16 ασίστ), Νις (36 συμ., 3 γκολ, 7 ασίστ) και Σάλκε (17 συμ., 2 γκολ, 1 ασίστ). Ο 31χρονος είναι επίσης διεθνής με τη εθνική του ομάδα, έχοντας 50 συμμετοχές, με απολογισμό 5 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ