«Τα χρήματα που χρωστά η Σέλτικ στην ΑΕΚ μπορεί να είναι το κλειδί για Εντσάμ»

«Τα χρήματα που χρωστά η Σέλτικ στην ΑΕΚ μπορεί να είναι το κλειδί για Εντσάμ»

Δημοσίευμα από τη Σκωτία αναφέρει ότι παρά το «ναυάγιο» με τον Ολιβιέ Εντσάμ δεν έχει κλείσει η υπόθεση και ανοίγει μια «δικλείδα» για να ολοκληρωθεί το deal.

Το «σίριαλ» με τον Ολιβιέ Εντσάμ φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα για την ΑΕΚ, παρά το φιάσκο των τελευταίων 24ωρων και την απόφαση της Ένωσης να μην ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι γραφόταν ότι έχει κλείσει στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ενωση ήταν σίγουρη πως θα μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από τη Σέλτικ. Εν τέλει οι Σκωτσέζοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μια ειδική οψιόν με την οποία κρατούν τον ποδοσφαιριστή μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η «thecelticstar», η υπόθεση κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει, πολύ απλά γιατί η Σέλτικ φέρεται να χρωστάει χρήματα ακόμη στην ΑΕΚ για την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα και για αυτό μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και σχετικά με τον Εντσάμ.

«Η Σέλτικ έχει αποκτήσει από την ΑΕΚ τον Βασίλη Μπάρκα. Τα χρήματα για Ελληνα τερματοφύλακα δεν έχουν κατατεθεί ακόμα όλα. Πληρώνονται σε δόσεις. Αυτό ίσως είναι και το κλειδί για το τέλος του θρίλερ της υπόθεσης με τον Ολιβιέ Εντσάμ. Ο Γάλλος είναι δυσαρεστημένος με όσα γίνονται καθώς δεν θέλει να παραμείνει στη Σέλτικ. Ειδικά μετά την αποχώρηση του καλού του φίλου, Μούσα Ντεμπελέ για τη Λιόν.

Η θητεία του στην Σέλτικ έχει τελειώσει, όπως όπως έκανε γνωστό και ο Ποστέκογλου πριν λίγες ημέρες, οι Σκωτσέζοι θέλουν να προστατέψουν τον παίκτη που είναι υπό την ιδιοκτησία τους. Κάποιο deal ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σέλτικ ίσως ολοκληρώσει τη μεταγραφή», αναφέρει το δημοσίευμα και επαναφέρει στο προσκήνιο την περίπτωση Εντσάμ για την ΑΕΚ έστω και με ιδιαίτερο τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ