ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου εισηγείται νέο συμβόλαιο σε Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου εισηγείται νέο συμβόλαιο σε Σφιντέρσκι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να «δέσει» τον Κάρολ Σφιντέρσκι, για αυτό και πρότεινε στη διοίκηση να του κάνουν ανανέωση συμβολαίου.

Ο Κάρολο Σφιντέρσκι αναμένεται να λείψει από την «πρώτη» του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, καθώς βρέθηκε στην τελική φάση του Euro με την Πολωνία και θα έχει μερικές μέρες έξτρα άδεια για να πάρει ανάσες ενόψει και της επόμενης χρονιάς. Ο επιθετικός του Δικεφάλου του βορρά που έκανε καλές εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παρά τον αποκλεισμό της Πολωνίας από τους ομίλους θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο αργότερα στην προετοιμασία.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός επιθυμεί τον Σφιντέρσκι όσο το δυνατόν πιο άμεσα στις προπονήσεις, καθώς τον υπολογίζει ως βασικό τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Λουτσέσκου μάλιστα φέρεται να είναι ιδιαίτερα θετικός για την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του και για αυτό θέλει να τον «δέσει» στην Τούμπα για να μην τον χάσει του χρόνου ως ελεύθερο, για αυτό τον λόγο και φαίνεται πως ζήτησε και από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να του προτείνουν ανανέωση συμβολαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ