Τέλος ο Κρμέντσικ για τον ΠΑΟΚ – Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα

Τέλος ο Κρμέντσικ για τον ΠΑΟΚ – Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσεχία, αφού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία στη Σλάβια Πράγας.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του βορρά να ψάχνει ήδη για επιθετικό προκειμένου να πλαισιώσει τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Οι Θεσσαλονικείς είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως του Σπόραρ αλλά και του Πρίγιοβιτς.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κρμέντσικ δεν πρόκειται να μείνει με νέο δανεισμό, ή με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος φορ μάλιστα που είναι στο Euro με την εθνική του ομάδα, είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του είναι να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Μπριζ και να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του και για τον λόγο αυτό είχε ξεκινήσει επαφές με τις δύο μεγάλες ομάδες της Πράγας, την Σπάρτα και την Σλάβια.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να επιστρέψω στο Μπριζ. Η οικογένειά μου και εγώ έχουμε αποφασίσει να γυρίσουμε στην Τσεχία. Πράγματι είμαι σε επαφές με την Σπάρτα και την Σλάβια αλλά οι απαιτήσεις της Μπριζ είναι υψηλές», δήλωνε ο ίδιος πριν τον αγώνα της Τσεχίας με την Σκωτία.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Κρμέντσικ θα επιστρέψει στην πατρίδα του μετά το Euro, καθώς η Μπριζ και η Σλάβια τα έχουν βρει σε όλα για τη μεταγραφή και το μόνο που μένει είναι η συγκατάθεση του παίκτη, κάτι που είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ