Εξελίξεις με εξτρέμ στον Ολυμπιακό – Τα δεδομένα με Ονιεκούρου

Εξελίξεις με εξτρέμ στον Ολυμπιακό – Τα δεδομένα με Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Χένρι Ονιεκούρου να είναι ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το «σαφάρι» για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει φτιάξει μια συγκεκριμένη λίστα από ονόματα για τους ερυθρόλευκους. Μια από τις περιπτώσεις που είναι πάντα στο επίκεντρο για τους Πειραιώτες το φετινό καλοκαίρι είναι αυτή του Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος είναι από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν αρκετά στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού προκειμένου να ενσωματωθεί και στην προετοιμασία της ομάδας και αναμένονται εξελίξεις άμεσα, ακόμη και μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά την υπόθεση του Νιγηριανού εξτρέμ τα πράγματα είναι απλά και ταυτόχρονα πολύπλοκα, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει μεν να αποκτήσει τον παίκτη, όμως η «εμπλοκή» της Γαλατασαράι βάζει δύσκολα στις επαφές των Πειραιωτών με τη Μονακό. Η διοίκηση της Μονακό όπου ανήκει ο παίκτης, είχε διαμηνύσει στους ερυθρόλευκους ότι μπορούν να συζητήσουν για τον Ονιεκούρου από την 1η Ιουλίου, καθώς σήμερα εκπνέει η διορία της Γαλατάσαραϊ για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, ύψους 4,3 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται όπως αναφέρουν και στην Τουρκία, να έχει πρόβλημα να καλύψει τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας, όμως δεν «παίζει» μονος του, διότι η Γαλατασαράι λέγεται ότι θα επανέλθει ακόμη και αν περάσει η διορία, ενώ στη γειτονική χώρα γράφουν πως ο Ονιεκούρου επιθυμεί να συνεχίσει και φέτος στο τούρκικο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο Νιγηριανός διεθνής είχε 19 συμμετοχές και 5 γκολ και 5 ασίστ με την «τσιμ μπομ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ