Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : «Βλέπετε τι γίνεται όλη τη χρονιά..» είπε χαρακτηριστικά ο Μποτία

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : «Βλέπετε τι γίνεται όλη τη χρονιά..» είπε χαρακτηριστικά ο Μποτία

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μετά το ισόπαλο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανέλυσε τα αίτια που έχασε το προβάδισμα ο Ολυμπιακός αλλά δεν παρέλειψε να αφήσει σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας που αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι, όλη τη χρονιά.

Ο Αλμπέρτο Μποτία, αναφερόμενος μετά το ματς στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν έκρυψε τις σκέψεις του. Έκανε την αυτοκριτική του αναλύοντας τα αίτια που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού, αλλά παράλληλα δεν έκρυψε τα μεγάλα του παράπονα από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό οι διαιτητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στόπερ του Ολυμπιακού, στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα, κρατούσαμε τη νίκη στα χέρια μας, αφού ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά. Δεν κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ και είδατε τι συνέβη με το πέναλτι που κέρδισαν, το οποίο είναι έξω από την περιοχή. Αυτό είναι κάτι ακόμα που συμβαίνει όλη τη χρονιά, δείτε τι γίνεται όλη τη σεζόν, δεν πήραμε τρεις βαθμούς που θα μας κρατούσαν ψηλά στη βαθμολογία.

Φέτος έχουμε πρόβλημα στο να σκοράρουμε πολλά γκολ αν και δημιουργούμε ευκαιρίες στο παιχνίδι. Όταν είσαι μπροστά με 1-0, ο αντίπαλος μπορεί να εκμεταλλευθεί μια φάση και να σου κοστίσει τη νίκη, όπως έγινε σήμερα. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε ντέρμπι χωρίς τους φιλάθλους σου, αφού πρέπει να βρεις κίνητρο. Εμείς ξέραμε ότι οι φίλαθλοι ήταν στο πλευρό μας και μας δίνουν δύναμη παρότι δεν ήταν στο γήπεδο, για αυτό είμαστε τόσο στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα.

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα. Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και όσο υπάρχουν πιθανότητες θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε.

Όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες, δεν κάναμε αυτό που ξέρουμε. Να προστατέψουμε δηλαδή το προβάδισμά μας με κατοχή μπάλας. Παραδώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο και ισοφαριστήκαμε. Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα.

Νομίζω πως οφείλεται και στην φυσική κατάσταση το ότι δεν κρατάμε την μπάλα. Στα τελευταία λεπτά δεν έχουμε δυνάμεις στο 100% και είναι ένας από τους λόγους πο δεν κρατάμε τη νίκη, από την αρχή της χρονιάς.

Όσον αφορά τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι, ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό χτύπημα, αγγίζει τους πάντες και όχι μόνο τους αθλητές. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, να συμβαίνει αυτό σε έναν νέο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή. Είμαστε συγκλονισμένοι και θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ