Παναθηναϊκός: Αυτούς… τελειώνει άμεσα ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Αυτούς… τελειώνει άμεσα ο Γιοβάνοβιτς

Ξεκαθάρισμα του ρόστερ από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και... βαριά ονόματα εκτός Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προανήγγειλε από την πρώτη του κιόλας ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές πως από την επόμενη εβδομάδα θα είναι λιγότεροι. Διότι αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Παναθηναϊκού αριθμεί 39 ποδοσφαιριστές. Και ο Σέρβος δεν θέλει να δουλεύει με περισσότερους από 25-26.

Οι παίκτες περνάνε από αξιολόγηση και ήδη ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει πάρει τις πρώτες αποφάσεις του. Είναι δεδομένο πως θέση στο ρόστερ δεν έχει ο Αγιούμπ, τον οποίο όμως από Δευτέρα θα ακολουθήσουν κι άλλοι και θα προπονούνται σε ξεχωριστό γκρουπ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η Live Sport, ο Γιουνούς Σανκαρέ δεν είναι ο χαφ που ενθουσιάζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού και δεν φαίνεται πως θα βρίσκεται στα πλάνα του εν όψει της επόμενης σεζόν. Επιπλέον, από τους δανεικούς που επέστρεψαν, τόσο ο Δημήτρης Κολοβός όσο και ο Χοσέ Περέα είναι πιθανό να… κοπούν, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, αλλά και ποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός πλάνων του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θέλει να κάνει πιο μικρό το ρόστερ και στη συνέχεια να προχωρήσει σε ενίσχυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ