«Ο Ολυμπιακός και τρεις αγγλικές ομάδες έκαναν πρόταση στον Νέλσον»

«Ο Ολυμπιακός και τρεις αγγλικές ομάδες έκαναν πρόταση στον Νέλσον»

Ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως ο Ολυμπιακός και τρεις αγγλικές ομάδες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση το Ρις Νέλσον

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και ένας από τους παίκτες που απασχολούν τους ερυθρόλευκους είναι και ο Ρις Νέλσον. Ο ακραίος επιθετικός της Άρσεναλ είναι στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς και «παίζει» γερά για τους Πειραιώτες, αφού δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος μάλιστα σε μεταγραφικά θέματα στο Νησί, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως ο Ολυμπιακός αλλά και τρεις ακόμη αγγλικές ομάδες έχουν κάνει ήδη επίσημη κρούση για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρομάνο με ανάρτηση του στο Twitter, έγραψε πως οι Λονδρέζοι προσέφεραν νέο συμβόλαιο στον Νέλσον μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, αλλά σκοπεύουν να τον στείλουν δανεικό αυτή τη χρονιά για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Παράλληλα, ανέφερε ότι η Άρσεναλ πιστεύει στις δυνατότητες του για αυτό και θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο (το οποίο και λήγει σε 11 μήνες).

Από την πλευρά του όμως ο παίκτης δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση της Άρσεναλ και φέρεται να εξετάζει τις επιλογές του στην αγορά. Μια από τις επιλογές του λοιπόν είναι και ο Ολυμπιακός με τον Ρομάνο να αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν επικοινωνήσει ήδη με τον παίκτη και έχουν καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Εκτός όμως από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, στο «κόλπο» για την απόκτηση του Νέλσον είναι και ακόμη τρεις ομάδες από το Νησί που έχουν κάνει κι αυτές κρούση στον νεαρό Άγγλο, το μέλλον του οποίου στην Άρσεναλ είναι αβέβαιο. Το γεγονός ότι ο Αρτέτα δεν φαίνεται να τον υπολογίζει είναι και ο λόγος που είναι διστακτικός στο να πει «ναι» στην ανανέωση συμβολαίου που του έχει προτείνει η διοίκηση της Άρσεναλ.

Ο Ρις Νίλσον είναι μια εξαιρετική περίπτωση εξτρέμ, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αγγλίας. Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Άρσεναλ το 2007, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017. Στους Λονδρέζους έχει 22 συμμετοχές με 1 γκολ. Τη σεζόν 2018-19 είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Χόφενχαϊμ (23 συμ./7 γκολ).

Δείτε την ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ