Επέστρεψε και επίσημα στη Λαμία ο Σαράνοφ

Επέστρεψε και επίσημα στη Λαμία ο Σαράνοφ

Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Μπόγιαν Σαράνοφ, με τον Σέρβο τερματοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Την απόκτηση του Μπόγιαν Σαράνοφ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Λαμία, με τον Σέρβο τερματοφύλακα να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Ο 33χρονος γκολκίπερ υπήρξε παίκτης της ομάδας της Φθιώτιδας τη σεζόν 2018-19 και αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 33χρονο (22/10/1987) Σέρβο τερματοφύλακα, Bojan Saranov.

Ο Saranov την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Τουρκία με την Καραγκουμρούκ. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του έμπειρου τερματοφύλακα στην ομάδα μας ύστερα από τη σεζόν 2018-19 όπου είχε συνολικά 21 συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς νιώθω ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Δύο χρόνια πριν που ήμουν ξανά στην ομάδα κάναμε μια πολύ καλή σεζόν φτάνοντας και στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Γύρισα λοιπόν για να γράψουμε ξανά ιστορία, αυτό είναι ο στόχος μου. Υπόσχομαι ότι θα βάζω πάντα τα δυνατά μου, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους μας»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ