Μπερτόγλιο: «Να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι του Conference League»

Μπερτόγλιο: «Να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι του Conference League»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για την εμφάνιση του Αρη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε ότι άπαντες στον Αρη δουλεύουν για να είναι έτοιμη η ομάδα στα προκριματικά του UEFA Conference League.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο σκόραρε το μοναδικό γκολ του Αρη στη φιλική ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-1, με τον Αργεντινό να μπαίνει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και να είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για την εμφάνισή του, αλλά και για το γκολ που πέτυχε κόντρα στους πρωταθλητές Σερβίας και τόνισε ότι άπαντες στον Αρη δουλεύουν για να είναι έτοιμη η ομάδα στα προκριματικά του UEFA Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά και το πώς αγωνίστηκε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και μου άρεσε η δική μας εικόνα. Είδα φρεσκάδα και είναι σημαντικό για εμάς για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι του Conference League. Μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και να είμαστε έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μακάρι να έρθουν και άλλοι παίκτες που θα μας ενισχύσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ