Προτό : «Έκανε λάθος ο διαιτητής, αλλά εμείς κάναμε περισσότερα»

Προτό : «Έκανε λάθος ο διαιτητής, αλλά εμείς κάναμε περισσότερα»

Ο έμπειρος Βέλγος γκολκίπερ των Πειραιωτών, μετά τη λήξη του ματς στάθηκε στους δύο παράγοντες που επηρέασαν το σημερινό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Φαληρικού Σταδίου.

Ο Σίλβιο Προτό αγωνίστηκε βασικός κόντρα στον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση. Έκανε αναφορά στο εξόφθαλμο λάθος του διαιτητή υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά δεν κρύφτηκε πίσω από αυτό, κάνοντας κριτική στην πολύ μέτρια εμφάνιση της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Προτό στην κάμερα της ΝOVA:

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, γιατί ήθελα τη νίκη. Χάσαμε ευκαιρίες για τη νίκη και μετά τους δώσαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο διαιτητής έκανε λάθος, αλλά είναι άνθρωπος και όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν λάθη. Νιώθω πως σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη από τον διαιτητή.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς, να πάρουμε το μάξιμουμ. Δεν έχουμε την τύχη στα χέρια μας, όπως θα συνέβαινε αν κερδίζαμε, αφού την επόμενη εβδομάδα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν μεταξύ τους. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι ου έχει συγκλονίσει το ποδοσφαιρικό στερέωμα:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα πράγμα, η υγεία όμως είναι το σημαντικότερο. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, για αυτό πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή. Ακόμα και αυτές τις στιγμές, πρέπει πάντα να κοιτάς τα θετικά. Σήμερα σίγουρα είναι δύσκολα για εμάς γιατί έπρεπε να νικήσουμε, αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτεσαι πως το σημαντικότερο πράγμα είναι να είσαι καλά στην υγεία σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ