Συμφωνία ΠΑΟΚ – Ολιβέιρα, «πετάει» για Θεσσαλονίκη ο Πορτογάλος

Συμφωνία ΠΑΟΚ – Ολιβέιρα, «πετάει» για Θεσσαλονίκη ο Πορτογάλος

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς φαίνεται πως τα βρήκαν σε όλα οι δυο πλευρές, με τον Πορτογάλο να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και τη δεύτερη μεταγραφή του, λίγες μέρες μετά την απόκτηση του Λούκας Τέιλορ. Ο Δικέφαλος του βορρά φαίνεται πως συμφώνησε σε όλα με τον Νέλσον Ολιβέιρα και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να επισημοποιηθεί το deal με τον Πορτογάλο φορ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Οι δυο πλευρές μετά από επαφές μερικών ημερών ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ και πλέον απομένουν μόνο τα διαδικαστικά και οι ανακοινώσεις. Όπως αναφέρει η LiveSport, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Πορτογάλο στο οικονομικό αλλά και στον ρόλο που θα έχει και κάνει πράξη την επιθυμία και του Ραζβάν Λουτσέσκου που τον ήθελε πολύ στο ρόστερ του Δικεφάλου του βορρά για τη νέα σεζόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πριν μπει ο ΠΑΟΚ σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, όπου του εξήγησε το πλάνο του αλλά και τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, καταφέρνοντας να τον πείσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως θα υπογράψει ως ελεύθερος, αφού αποχώρησε από την ΑΕΚ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα έχει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ