Οι νέες φανέλες του Παναιτωλικού (pics)

Οι νέες φανέλες του Παναιτωλικού (pics)

Ο Παναιτωλικός αποκάλυψε τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν.

Τις φανέλες με τις οποίες θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν παρουσίασε ο Παναιτωλικός με επίσημη ανακοίνωση του.

Οι Αγρινιώτες αφού αποκάλυψαν τη βασική εμφάνιση, παρουσίασαν και τις δυο εναλλακτικών που θα φοράνε οι παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Κίτρινη – Με σεβασμό στην ιστορία

Είναι η φανέλα που καθιερώθηκε τη δεκαετία του ’70. Με αυτή ο Παναιτωλικός κατέκτησε την πρώτη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, με αυτή αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Α’ Εθνική. Επιλέχθηκε να είναι φέτος η κύρια φανέλα, για να μας θυμίζει τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Ριγέ – 10 χρόνια στη SL

Η ριγέ φανέλα προτιμήθηκε πολλές φορές την τελευταία δεκαετία. Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων στη Super League η φανέλα με τις 10 κίτρινες ρίγες θα είναι η δεύτερη επιλογή για εφέτος. Μια δεκαετία με τον Παναιτωλικό στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ουδέτερη – Το κίτρινο το μπλε, όλοι εμείς ολέ, ολέ!

Η μίξη των βασικών χρωμάτων του Συλλόγου μας, δίνει το πράσινο. Ο συνδυασμός του κίτρινου και του μπλε, οδηγεί στην χρωματική αποτύπωση της τρίτης φανέλας, της ουδέτερης.

Ο συμβολισμός της ενότητας μέσα από τη χρωματική σύνθεση, όπως προτρέπει ο στίχος στον ύμνο του Παναιτωλικού, που συνέθεσε ο αείμνηστος μουσουργός και ποδοσφαιριστής Τάκης Παπαποστόλου: «Το κίτρινο, το μπλε, όλοι εμείς ολέ ολέ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ