Ο Αστέρας προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιγκλέσιας

Ο Αστέρας προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιγκλέσιας

Ο Ματίας Ιγκλέσιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ και η διοίκηση των Αρκάδων θα προτείνει άμεσα στον Αργεντινό την υπογραφή νέου συμβολαίου. Διαβάστε στο10.gr το ρεπορτάζ αλλά και τι έλεγε ο παίκτης μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε χθες πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-2 και ο Ματίας Ιγκλέσιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων. Ο λατινοαμερικάνος μέσος πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Αρκάδες στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων και είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος με την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

Το10.gr αποκαλύπτει πως η διοίκηση του Αστέρα έχει πάρει την απόφαση να προτείνει νέο συμβόλαιο στον 33χρονο μεσοαμυντικό και μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η σχετική πρόταση στον παίκτη. Το συμβόλαιο του Αργεντινού με την ομάδα της Τρίπολης λήγει στο τέλος της σεζόν αλλά οι πολύ καλές εμφανίσεις που έχει κάνει ο Ιγκλέσιας ειδικά στον δεύτερο γύρο δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Οι πληροφορίες λοιπόν που έχει to10.gr αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο αμυντικό μέσο. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γίνει και η καθοριστική συνάντηση και όλα δείχνουν ότι ο Ιγκλέσιας θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Τρίπολης. Πάντα με βάση τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ιγκλέσιας θα ανανεώσει για μιαν ακόμα χρονιά την συνεργασία του με τους Αρκάδες.

Αυτή άλλωστε είναι και η εισήγηση του τεχνικού του Αστέρα, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος θεωρεπί υπερπολύτιμο τον Αργεντινό μέσο για την σωστή λειτουργία της μεσαίας γραμμής της ομάδας του. Ο 33χρονος άσος του Αστέρα μετράει 21 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει τρία γκολ ενώ έχει δώσει και δύο ασίστ.

Αποθέωση στα αποδυτήρια για τον Αργεντινό

Ο Ματίας Ιγκλέσιας πανήγυρισε με χαρακτηριστικό τρόπο το γκολ που πέτυχε εναντίον του ΠΑΟΚ και αυτό που πρέπειο να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες του Αστέρα αποθέωσαν τον Αργεντινό μετά το τέλος του αγώνα. Όλοι έτρεξαν να αγκαλιάσουν τον σκόρερ του τρίτου γκολ των γηπεδούχων και ο Ιγκλέσιας δεν έκρυβε την ικανοποίηση του. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ο λατινοαμερικάνος μέσος έλεγε μετά το τέλος του ματς, ότι ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, γιατί κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και να χαρίσει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ