Λατρεία για τον Λεβαδειακό στα σχολεία της πόλης (pics)

Λατρεία για τον Λεβαδειακό στα σχολεία της πόλης (pics)

Αποθέωση για τους παίκτες των Βοιωτών από τα μικρά παιδιά της Λιβαδειάς;, κατά την επίσκεψη των πρώτων σε σχολεία. Τους μοίρασαν εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία.

Τις εκδηλώσεις αγάπης των μικρών θαυμαστών τους, βίωσαν οι παίκτες του Λεβαδειακού, σε επίσκεψή τους σε σχολεία της πόλης την Παρασκευή (3/11). Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές των Βοιωτών, μοίρασαν στα παιδιά εισιτήρια για το ματς της Δευτέρας με τη Λαμία (19:30), που θα γίνει στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σχολικός «πανζουρλισμός» για μια ακόμη φορά στη Λιβαδειά. από την μαθητιώσσα νεολαία. Οι νεαροί μαθητές οπαδοί του Λεβαδειακού είδαν για μια ακόμη φορά τους παίκτες της ομάδας να τους επισκέπτονται για να τους «μοιράσουν» εισιτήρια για τον αγώνα με την Λαμία τη Δευτέρα στις 19.30.

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «…Το τι έγινε δεν περιγράφεται στα προαύλια των Σχολείων. Οι μαθητές με συνθήματα και ιαχές υποδέχτηκαν τα ινδάλματά τους και τους ζήτησαν τη νίκη στο παιχνίδι της Δευτέρας. Από την πλευρά τους οι παίκτες της ομάδας τους υποσχέθηκαν τη νίκη και τους ζήτησαν να έρθουν στο γήπεδο για να τους συμπαρασταθούν και να πανηγυρίσουν στο τέλος όλοι μαζί».

Να σημειώσουμε ότι στις επισκέψεις αυτές, το «παρών» έδωσε και η Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ