Η «Equipe» «παγώνει» τη μεταγραφή του Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ

Η «Equipe» «παγώνει» τη μεταγραφή του Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ έλαβε την πρόταση της Ένωσης, αλλά η γαλλική εφημερίδα εξηγεί ότι έχει άλλες προτεραιότητες.

Έλαβε την πρόταση, ακόμα δεν απάντησε… Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ πληροφορήθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι του προτείνουν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με δυνατότητα επέκτασης για άλλον ένα, ενώ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς του διεμήνυσε πως αποτελεί την προτεραιότητα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο Γάλλος μέσος δεν βιάζεται να απαντήσει. Αντίθετα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι στην παρούσα φάση η προτεραιότητα του 31χρονου ποδοσφαιριστή είναι να ταξιδέψει στη Μόσχα, για να συναντήσει την οικογένεια του.

Μάλιστα, η εφημερίδα προεκτείνει την υπόθεση λέγοντας πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Λε Ταλέκ έλυσε το συμβόλαιο του με τη Μονπελιέ, αφού ήθελε να βρεθεί δίπλα στους στενούς συγγενείς του.

Είναι προφανές πως εάν η πληροφορία ευσταθεί, τότε και η μεταγραφή του στην ΑΕΚ δεν θα κλείσει εύκολα. Γιατί ο Λε Ταλέκ θα ψάξει ομάδα στη Ρωσία και δεν θα βιαστεί να αποδεχτεί την προσφορά της Ένωσης.

Επιπλέον, δύσκολα οι άνθρωποι της ΑΕΚ μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Έχουν καταθέσει την πρόταση τους και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Λε Ταλέκ στον Ερυθρό Αστέρα, προσπαθεί να τον πείσει για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ