«Βουίζει» η Τουρκία: Ο Λέμος στον Αρη! (vids)

«Βουίζει» η Τουρκία: Ο Λέμος στον Αρη! (vids)

Οι Τούρκοι στέλνουν τον Μαουρίσιο Λέμος της Φενερμπαχτσέ στον Αρη.

Ο Αρης βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ μπακ, με τους Τούρκους να στέλνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Μαουρίσιο Λέμος, που αγωνιζόταν πέρσι στην Φενερμπαχτσέ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την τούρκικη ομάδα για να λύσει το συμβόλαιό του, με τον Αρη, όπως τονίζουν, να είναι ο πιθανότερος προορισμός του Λατινοαμερικάνου σέντερ μπακ.

Σύμφωνα με την milliyet:

«Ο Μαουρίσιο Λέμος είναι στο διαζύγιο με τη Φενέρμπαχτσέ, μιας και ο Άρης, μία από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Τώρα θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει διαζύγιο με τον Ουρουγανού κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έπαιξε μόλις σε 10 παιχνίδια την περασμένη σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι υπογραφές του Λέμος με τον Άρη αναμένονται τις επόμενες ημέρες».

Οι Τούρκοι στέλνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον 25χρονο αμυντικό (1.87 μ.), που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Φενερμπαχτσέ. Η ομάδα της γειτονικής χώρας τον είχε αποκτήσει τον περασμένο Αύγουστο από την Λας Πάλμας έναντι 1.5 εκατ. ευρώ.

Ο Ουρουγουανός είχε υπογράψει μέχρι το 2023, αλλά πέρσι αγωνίστηκε μόλις σε 10 ματς, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις για να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Εκτός από την Φενερμπαχτσέ και την Λας Πάλμας, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντεφενσόρ, Ρουμπίν Καζάν και Σασουόλο, έχοντας συνολικά 124 συμμετοχές, με 7 γκολ και 1 ασίστ σε 9.612 λεπτά. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική του ομάδα, έχοντας 2 συμμετοχές.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ