Ανέβηκε η ΑΕΚ και πιέζει για Αραούχο

Ανέβηκε η ΑΕΚ και πιέζει για Αραούχο

Νέα, βελτιωμένη προσφορά της Ένωσης για τον Αργεντινό φορ.

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο και κατέθεσε νέα, βελτιωμένη προσφορά στη Λας Πάλμας για την απόκτησή του. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν στην Ισπανία, οι κιτρινόμαυροι προσφέρουν πλέον για την αγορά του Απάτσι 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Λας Πάλμας, την ώρα που η ισπανική ομάδα ζητά 2 εκ. ευρώ.

Μιλάμε για μια διαφορά 500.000 ευρώ, η οποία σαφέστατα μπορεί να καλυφθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και από τη στιγμή που και ο ίδιος ο Σέρχιο Αραούχο επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, τότε όλα δείχνουν πως σύντομα θα φτάσουμε στην τελική συμφωνία.

Ο Αραούχο θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, η Ένωση έχει τον Αργεντινό άσο βασικό στόχο για την επίθεση και μετά και την αποφασιστικότητα που δείχνει, φαίνεται πως το deal είναι πλέον πολύ κοντά. Με τον παίκτη υπάρχει προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, δείγμα και της εμπιστοσύνης που έχουν στην ΑΕΚ για τον Αραούχο, ιδίως αν έρθει στην ομάδα… μόνιμα, με κανονική, πλέον, μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ