Αριστερό μπακ: Το κρυφό λάτιν – όνομα στην ατζέντα του Θρύλου – Tην Τρίτη η σύσκεψη (vids)

Αριστερό μπακ: Το κρυφό λάτιν – όνομα στην ατζέντα του Θρύλου – Tην Τρίτη η σύσκεψη (vids)

Όνομα-έκπληξη στη λίστα υποψηφίων για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Έτοιμοι να καθίσουν γύρω από το τραπέζι των μεταγραφών οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Και πλέον ξεκινά μια ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο μεταγραφικό κύκλο του καλοκαιριού. Εκείνον που χωρά τερματοφύλακα, αριστερό μπακ και winger.

Και ενώ για τον άσο (Βάλτσικ, Μπιζότ) και τον εξτρέμ (Παβόν, Ενκουντού, Εντμίλσον Τζούνιορ) τα δεδομένα είναι γνωστά και συγκεκριμένα; Η υπόθεση για τον αντικαταστάτη του Χοσέ Χολέμπας στο ρόστερ όχι μόνο είναι ορθάνοιχτη, αλλά από ότι φαίνεται περιλαμβάνει και εκπλήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν στη σύσκεψη που είναι να γίνει στον Ρέντη (όχι αύριο, αλλά μάλλον την Τρίτη) θα υπάρξουν τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις υποψηφίων που θα εξεταστούν από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι 4 γνωστοί (Γιοχάν Μοχίκα, Νικολά Γκαβορί, Χοακίν Πικέρες, Μοχάμεντ Φαρές) αλλά και ένα ακόμη λάτιν-όνομα που είτε προστέθηκε τώρα στη λίστα, είτε βρίσκονταν εκεί αλλά η περίπτωση του δεν είχε διαρρεύσει.

Πρόκειται για τον 23άχρονο Μαρσέλο Σαράτσι. Τον Ουρουγουανό (4 φορές διεθνής) για τον οποίο το 2018 η Λειψία έδωσε 12 εκατ ευρώ στην Ρίβερ Πλέιτ για να τον αποκτήσει.

Ο Σαράτσι ήταν πέρσι δανεικός από τον Γενάρη του ΄20 στη Γαλατά Σαραί (29 συμμετοχές πέρσι, 44 συνολικά). Ενδιαφέρονται για εκείνον η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Εσπανιόλ. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Βρίσκεται όμως στην κόκκινη ατζέντα. Και προφανώς αν ο Πέδρο Μαρτίνς τον επιλέξει θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ