Λάτσι: «Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, θα χρειαστούν έξι εβδομάδες για να επιστρέψω από τον τραυματισμό μου»

Λάτσι: «Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, θα χρειαστούν έξι εβδομάδες για να επιστρέψω από τον τραυματισμό μου»

Ο Ζίγκα Λάτσι παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, δηλώνοντας πως είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως θα χρειαστεί να μείνει έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ζίγκα Λάτσι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη τένοντα των οπίσθιων μηριαίων στο δεξιό του πόδι και αποφασίστηκε να επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπεία.

Ο 18χρονος Σλοβένος στόπερ παραχώρησε συνέντευξη στη ιστοσελίδα «nogomania.com», στην οποία μίλησε για τον τραυματισμό του, τονίζοντας πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες, ενώ παράλληλα μίλησε για την εμπειρία του στην ΑΕΚ.

«Δυστυχώς ήρθε τραυματισμός και θα χρειαστεί περίπου έξι εβδομάδες για να επιστρέψω. Είναικρίμα. Προπονούμουν καλά και έπαιζα. Τώρα πρέπει να σταματήσω και μετά να προετοιμαστώ ξανά. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα. Νέοι παίκτες έχουν έρθει. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και οι οπαδοί περιμένουν επιτυχίες. Για παράδειγμα η είσοδος στους ομίλους του Conferenceδεν είναι αρκετή. Πιστεύω ότι θα έχω κι άλλες ευκαιρίες τις οποίες φυσικά πρέπει να κερδίσω», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Όταν μου είπαν να ανανεώσουμε το συμβόλαιο δεν είχα και πολλά να σκεφτώ. Δενδίστασακαθόλου. Είναι πολύ όμορφα στην Ελλάδα. Τον περασμένο χρόνο με την επιδημία έμεινα για περίπου δύο μήνες μόνος μου αλά τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Μου αρέσει το ταμπεραμέντο των Ελλήνων και πώς βιώνουν το ποδόσφαιρο. Πόσο παθιασμένοι είναι. Το επίπεδο γενικότερα είναι υψηλό και αυτό είναι καλό για την εξέλιξη μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ