Έτσι ζήσαμε την «πρώτη» του Ατρομήτου (pics, vids)

Έτσι ζήσαμε την «πρώτη» του Ατρομήτου (pics, vids)

Ο Ατρόμητος έκανε μια υπέροχη παρουσίαση, πολύ υψηλού επιπέδου για τον Άνχελ Λόπεθ και τους συνεργάτες του, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και έχει έναν... αέρα αλλαγής ενόψει της νέας σεζόν. Ακόμα και στις εμφανίσεις.

Ο Ατρόμητος μετά από μια σεζόν που θέλουν στο Περιστέρι να ξεχάσουν γρήγορα ξεκινάει για την επόμενη γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και έτοιμος για σκληρή δουλειά. Οι Περιστεριώτες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα για να επιστρέψουν στα στάνταρ των προηγούμενων ετών, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας σύλλογος πολύ υψηλού επιπέδου και το πιο σημαντικό ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Κινήσεις όπως η μεγάλη συνεργασία που έκλεισε με την εταιρία ένδυσης Capelli Sport πριν μερικές μέρες, η έλευση του Άνχελ Λόπεθ και των συνεργατών του μετά από μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Ελλάδα, αλλά και ποδοσφαιριστών όπως ο Κουλούρης, ο Χατζηισαϊας, ο Μπεντινέλι, ο Καρτάλης, ο Βασιλαντωνόπουλος, ο Τζαβίδας και ο Πισάνο.

Ο Ατρόμητος είναι μια ιστορική ομάδα που έχει ευρωπαϊκή παρουσία και σκοπός είναι να λειτουργεί σε αυτά τα πρότυπα. Έτσι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν ενόψει και της νέας σεζόν, με τους Περιστεριώτες να κάνουν μια εντυπωσιακή παρουσίαση στο Θέατρο Πολιτών στο Μαζαράκη για τον Άνχελ Λόπεθ και τους συνεργάτες του από την Α’ αντιπρόεδρο και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου.

Το υπέροχο δώρο της Capelli Sport και του Ατρόμητου

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν έτοιμα τα πάντα για τους δημοσιογράφους σε έναν πανέμορφο χώρο (σελφ τεστ, υγειονομικό πρωτόκολλο, μπουφέ) όπως ακριβώς συμβαίνει και στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, ενώ σε συνεργασία με την Capelli Sport που θα «ντύνει» την ομάδα από τη νέα σεζόν προσέφεραν ένα σπουδαίο δώρο στους ανθρώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην παρουσίαση. Μια εμφάνιση του Ατρόμητου με την πασίγνωστη εταιρία ένδυσης που χρόνο με τον χρόνο γιγαντώνεται παγκοσμίως σαν brand.

Όσον αφορά τον Άνχελ Λόπεθ και ο ίδιος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση, τις εγκαταστάσεις και όλα όσα παρέχει ο σύλλογος και δήλωσε έτοιμος για μια σπουδαία πρόκληση. Παράλληλα, μίλησε για τη στήριξη που έχει από τη διοίκηση και τον κ. Σπανό, αλλά και για τις θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα, ενώ μίλησαν και οι βοηθοί του, τονίζοντας ότι είναι σπουδαία η οργάνωση στον σύλλογο.

Οι δηλώσεις του Λόπεθ:

«Από την πρώτη στιγμή που η ομάδα επικοινώνησε μαζί ήθελα να έρθω εδώ. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ. Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε μαζί με τους οπαδούς μας μια χρόνια όμορφη. Ανανεώνουμε την ομάδα και είμαι χαρούμενος για τις κινήσεις που έχουμε κάνει. Θα έρθουν κι άλλοι παίκτες σημαντικοί και σήμερα θα βάλουμε το πρώτο λιθαράκι της σεζόν».

Για τους στόχους και το ποδόσφαιρο που θα παίξει ο Ατρόμητος: «Ο πρώτος στόχος είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή φτιάχνεται και περιμένουμε ακόμα κάποιους παίκτες να έρθουν. Θα δώσουμε τη μάχη μας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια επιθετική ομάδα ανταγωνιστική που δεν θα περιμένει τον αντίπαλο. Θέλουμε πάθος, δύναμη, ενεργεία και δική μας ταυτότητα».

«Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ατρόμητος. Έφτασα με κόπο εδώ και δεν πρόκειται να αφήσω την ευκαιρία που μου δίνει ο Ατρόμητος. Όσον αφορά για τον στόχο είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το σημαντικό είναι να ταυτιστούμε με τον κόσμο μας και να έχουμε τον χαρακτήρα μας. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση στις δυο πλευρές της επίθεσης, περιμένουμε παίκτη για το αμυντικό κομμάτι, καθώς κι άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές για το ρόστερ μας. Θέλω να δουλεύω με παίκτες που να παίζουν για τον κόσμο. Να είναι πεινασμένοι και να δείχνουν όρεξη».

Ο αγιασμός και η γεμάτη χαμόγελα πρώτη προπόνηση

Μετά την παρουσίαση του Λόπεθ και των συνεργατών του υπήρξε μπουφές από την ΠΑΕ Ατρόμητος, όπου μοιράστηκαν και οι φανέλες προς όσους βρέθηκαν στο θέατρο Πολιτών, ενώ μετά από μερικά λεπτά σειρά πήρε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο γήπεδο, όπου έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Το «παρών» δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα εξάλλου, έδωσαν ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Σπανός και όλα τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, ενώ στην εξέδρα βρέθηκαν και οπαδοί που «έφτιαξαν» ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί πως προτού ξεκινήσει ο αγιασμός, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ προχώρησε σε δηλώσεις, όπου μίλησε για τη νέα σεζόν, τους στόχους, τον Άνχελ Λόπεθ, τις μεταγραφές και τον σύλλογο, αλλά και για τον Κουλούρη λέγοντας πως είχε και άλλες προτάσεις αλλά επέλεξε την ασφάλεια της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ακολούθησαν και τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας για συνεντεύξεις, όπου όλοι στάθηκαν στην οργάνωση, τη δυναμική, την προοπτική, αλλά κυρίως το οικογενειακό κλίμα στον Ατρόμητο, που τους έπεισε να επιλέξουν την ομάδα του Περιστερίου

Δείτε εικόνες από την παρουσίαση και την «πρώτη» του Ατρόμητου:

Οι δηλώσεις του Μάριο Τζαβίδα: 

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ