ΠΑΟΚ: «Πάγωσε» του Ολιβέιρα, πάντα στα υπόψιν ο Κρμέντσικ

ΠΑΟΚ: «Πάγωσε» του Ολιβέιρα, πάντα στα υπόψιν ο Κρμέντσικ

Η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα έχει μια στασιμότητα για τον ΠΑΟΚ, ενώ ταυτόχρονα στον Δικέφαλο του βορρά δεν ξεχνούν την περίπτωση του Μίκαελ Κρμέντσικ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει επιθετικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει «κυκλώσει» δυο ονόματα στη λίστα του. Ο ένας είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο άλλος ο Μίκαελ Κρμέντσικ, ο οποίος όσο δεν υπογράφει κάπου θα είναι πάντα στα υπόψιν του Δικεφάλου του βορρά.

Όσον αφορά την περίπτωση του Πορτογάλου φορ που τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΚ υπάρχει μια στασιμότητα το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός πως εδώ και καιρό ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έδειχνε πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους είναι οικονομική και τις τελευταίες μέρες έχει παγώσει, με τους Θεσσαλονικείς να δίνουν τελεσίγραφο στον παίκτη, προκειμένου να δώσει μία απάντηση. Σύμφωνα με τη «Live Sport» οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούν να περιμένουν άλλο την απόφαση του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος καλείται να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις του, ως προς την μεταγραφή του.

Η μεταγραφή του Ολιβέιρα μοιάζει να έχει παγώσει κάπως, ενώ ο Κρμέντσικ είναι πάντα στο προσκήνιο. Ο Τσέχος επιθετικός αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τουρκία και αυτό προκάλεσε μια σειρά από ερωτηματικά και σενάρια στη γείτονα χώρα, ωστόσο δεν έχουν βάση, με τον ΠΑΟΚ πάντα να εμπλέκεται με το μέλλον του υψηλόσωμου φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ