Ξάνθη : Ρεπό στους παίκτες από τον Ράσταβατς

Ξάνθη : Ρεπό στους παίκτες από τον Ράσταβατς

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν την Δευτέρα (5/3) οι παίκτες της Ξάνθης, μετά το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Εκτίει την ποινή του με τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Ντε Λούκας.

Οι παίκτες της Ξάνθης όσο και αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να φύγουν από το Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο με κάτι θετικό στις αποσκευές τους.

Παρόλα αυτά ο Μίλαν Ράσταβατς έμεινε ικανοποιημένος απ’ όλα όσα είδε και έτσι έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Δευτέρα (5/3), προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (5/3), ενώ οι άνθρωποι του ακριτικού συλλόγου πήραν την απόφαση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League ο Πάμπλο Ντε Λούκας να εκτίσει την ποινή του, μιας και κόντρα στον Ατρόμητο αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα για φέτος.

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, έδωσε το παρών στην 2η περιφερειακή συνάντηση Ενώσεων για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ