Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα

Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ και Νέλσον Ολιβέιρα έδωσαν τα χέρια και ο Πορτογάλος επιθετικός θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Σε συμφωνία με τον Νέλσον Ολιβέιρα ήρθε ο ΠΑΟΚ, με την υπόθεση του Πορτογάλου φορ να κλείνει θετικά για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο 29χρονος θα παραμείνει κάτοικος Ελλάδας αλλά θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΚ τις δύο τελευταίες σεζόν και μέτρησε 60 εμφανίσεις σε Superleague και Κύπελλο Ελλάδας, βρίσκοντας δίχτυα συνολικά 24 φορές . Η αποχώρηση του Μίκαελ Κρμέντσικ ανάγκασε τον «Δικέφαλο του Βορρά» να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού και φαίνεται ότι βρήκε στο πρόσωπο του Ολιβέιρα, έναν άξιο αντικατάστατη.

Υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναμένεται η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή με την διεξαγωγή των ιατρικών εξετάσεων.

Πρόκειται για την δεύτερη προσθήκη του Ραζβάν Λουτσέσκου με την επιστροφή του Ρουμάνου στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει προηγηθεί η απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ Λούκας Τέιλορ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ