Ολυμπιακός: Τρίτος «μνηστήρας» στη διεκδίκηση του Παβόν

Ολυμπιακός: Τρίτος «μνηστήρας» στη διεκδίκηση του Παβόν

Μετά τη Μαρσέιγ και τον Ολυμπιακό, ο Ρομάν Ρικέλμε αποκάλυψε ότι η Γαλατάσαραϊ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 25χρονο εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Κριστιάν Παβόν είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης, αλλά στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή επικρατεί έντονος ανταγωνισμός. Αυτό είναι λογικό, αφού ο 25χρονος εξτρέμ διαθέτει εξαιρετική φήμη και πολλοί προπονητές θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους.

Πάντως, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό άλλων δύο ευρωπαϊκών ομάδων για τον Παβόν. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, εκτός από τον πρωταθλητή Ελλάδας, έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από τη Μαρσέιγ και τη Γαλατάσαραϊ.

Η Μαρσέιγ είναι η μόνη που κατέθεσε επίσημη πρόταση, όπως αποδίδουν τα αργεντινικά ΜΜΕ τα λεγόμενα του Ρικέλμε. Ο παλαίμαχος μέσος είναι ο αντιπρόεδρος των «χεϊνέζες» και χειρίζεται τις υποθέσεις του ρόστερ, ως αρμόδιος για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η προσφορά από τη Μασσαλία περιλαμβάνει μονοετή δανεισμό του Παβόν αντί 500.000 ευρώ και υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς τον Ιούνιο του 2022, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Το deal δεν ικανοποίησε τον Ρικέλμε, ο οποίος απάντησε αρνητικά.

Ανεπίσημα, ο Ρικέλμε ανέφερε στη διοίκηση ότι έχει δεχτεί κρούσεις από τον Ολυμπιακό και την Γαλατάσαραϊ, αλλά δεν φάνηκε να ικανοποιείται από αυτά που άκουσε.

Επιπλέον, ο Ρικέλμε μετέφερε την άρνηση του Παβόν να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο του 2022. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΤΝΤ Sports είχε μεταδώσει προ ημερών σε ρεπορτάζ του ότι ο Παβόν προτιμά να διαπραγματευτεί σε λίγους μήνες ως ελεύθερος την επόμενη συμφωνία του και σκοπεύει να εξαντλήσει τη συνεργασία του με τη Μπόκα Τζούνιορς. Μία πληροφορία που ο Ρικέλμε φέρεται να επιβεβαίωσε στη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δρόμοι του Ολυμπιακού και της Γαλατάσαραϊ διασταυρώνονται συχνά το φετινό καλοκαίρι… Η Γαλατά προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη, ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 13 Ιουλίου σε φιλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ