Προτό : «Κάναμε πολλά λάθη, πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Προτό : «Κάναμε πολλά λάθη, πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο Σίλβιο Προτό μίλησε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στους συμπαίκτες του και αφού έκανε την αυτοκριτική του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, έδωσε το σύνθημα ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με μόλις μία νίκη στα ντέρμπι, αυτή με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Την επόμενη μέρα του ντέρμπι, τα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων είχαν πολύ βαρύ κλίμα, καθώς τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, ουσιαστικά έχουν θέσει εκτός κατάκτησης του τίτλου τους Πειραιώτες.

Με αφορμή την κακή εικόνα του Ολυμπιακού, ο Προτό σε μία στιγμή αυτοκριτικής αποφάσισε να μιλήσει με τους συμπαίκτες του και συζητήσουν τι πήγε στραβά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Προτό φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του: «Ναι μεν ο διαιτητής έκανε λάθη, αλλά  εμείς κάναμε περισσότερα». Στον Ολυμπιακό παραδέχονται τα λάθη τους και δίνουν το σύνθημα για σερί νικών μέχρι το φινάλε, ώστε να διεκδικήσει η ομάδα τις όποιες πιθανότητες έχει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ