Παναθηναϊκός : Κρίσιμη συνάντηση σήμερα με Βέμερ

Παναθηναϊκός : Κρίσιμη συνάντηση σήμερα με Βέμερ

Το θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη έκλεισε θετικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφτασε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μαζί του και πλέον θέλει να κάνει το ίδιο και με τον Γενς Βέμερ. Στον Γερμανό οφείλονται συνολικά περίπου 600.000 ευρώ και η υπόθεσή του είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί αύριο. Ο Παναθηναϊκός θα έχει σήμερα συνάντηση με τον εκπρόσωπο […]

Το θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη έκλεισε θετικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφτασε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μαζί του και πλέον θέλει να κάνει το ίδιο και με τον Γενς Βέμερ. Στον Γερμανό οφείλονται συνολικά περίπου 600.000 ευρώ και η υπόθεσή του είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί αύριο.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει σήμερα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να αποφευχθεί ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από το τριφύλλι. Ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Βέμερ στις επαφές των προηγούμενων ημερών έμοιαζε ανένδοτος ως προς τα χρήματά του και ζητάει από τον Παναθηναϊκό ένα μεγάλο ποσό μπροστά προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια σε διακανονισμό.

Πληροφορίες θέλουν τον Γερμανό πρώην μπακ του Παναθηναϊκού να απαιτεί περίπου 300.000 ευρώ προκειμένου να… κάνει πίσω, ένα ποσό πάντως που θεωρείται σχεδόν απίθανο να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να του το δώσει αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ