Η απάντηση για Ενκουντού, ο Ρόνι Λόπες και το plan b με Ντελ Καστίγιο και Φερχάτ

Η απάντηση για Ενκουντού, ο Ρόνι Λόπες και το plan b με Ντελ Καστίγιο και Φερχάτ

Οι 2+2 υποθέσεις για την μεταγραφή εξτρέμ και τα νέα δεδομένα

Μεταγραφική σύσκεψη αύριο στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Και όπως φαίνεται; Από αυτή την συνεργασία διοίκησης και τεχνικού τιμ στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Τουρκίας, μπορεί να προκύψει και η άκρη του νήματος για την μεταγραφή winger στον Ολυμπιακό. Μιας υπόθεσης που πλέον μοιάζει να βγαίνει στην τελική της ευθεία.
Θα συζητήσουν οι γείτονες την πρόταση των Ερυθρόλευκων για τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού. Και προφανώς θα ορίσουν το ύψος της «οψιόν αγοράς» που θα ζητήσουν προκειμένου να επιτρέψουν σε αυτό το μεταγραφικό φλερτ να εξελιχθεί σε γάμο. Ο Ολυμπιακός ζητά τον ποδοσφαιριστή «δανεικό» και εάν και εφόσον να τον αγοράσει από την Μπεσίκτας το καλοκαίρι του ΄22. Οι Τούρκοι όμως δεν είναι σίγουροι. Ούτε για το αν θέλουν να δώσουν δανεικό τον 26άχρονο άσο και κυρίως ούτε για το αντίτιμο με το οποίο θα προχωρούσαν σε αυτή την κίνηση.

Αν η Μπεσίκτας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Πειραιά; Τότε η επιλογή για την μεταγραφή εξτρέμ είναι «κλειδωμένη». Τουλάχιστον η πρώτη μεταγραφή εξτρέμ. Διότι ο Ολυμπιακός στον επόμενο κύκλο ενίσχυσης μπορεί να θελήσει να αποκτήσει και άλλον παίκτη για τα «φτερά» της επίθεσης: Τον Κριστιάν Παβόν, για τον οποίο η Μπόκα Τζούνιορς ζήτησε τον ουρανό με τα άστρα στην πρώτη «επαφή». Όπως βεβαίως ζήτησε και την παραμονή του παίκτη στην Αργεντινή τουλάχιστον ως τις 19 Ιούλη καθώς η ομάδα τους έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Δεν την αφήνει αυτή την ιστορία ο πρωταθλητής Ελλάδας. Βλέπει όμως ότι δεν είναι το κατάλληλο timing. Και πάει σε άλλα ονόματα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή. Ο κόουτς Μαρτίνς θέλει τον Ενκουντού. Για αυτό και εδώ και μερικά 24ώρα το ενδιαφέρον για τον Γάλλο έχει αναθερμανθεί για τα καλά.

Στην λίστα του Ολυμπιακού είναι αυτές τις ημέρες και ο Ρόνι Λόπες (η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Σεβίλλης, καθώς οι Ανδαλουσιανοί πλήρωσαν για εκείνον 23 εκατ ευρώ στη Μονακό, το καλοκαίρι του ΄19). Ο Πορτογάλος που πέρασε την περασμένη σεζόν στη Νις (5 γκολ, 2 ασίστ σε 33 συμ) και που δεν χωρά ούτε για την επόμενη στο πλάνο του Χουλέν Λοπετέγκι.
Με δεδομένο όμως ότι και αυτή η περίπτωση δεν είναι απλή και ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει σύντομα την συγκεκριμένη αναζήτηση; Κρατήστε δύο ακόμη υποψήφιους ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων έχουν απασχολήσει μέσα στο καλοκαίρι. O 25άχρονος Ρομέν Ντελ Καστίγιο της Ρεν και ο 28άχρονος Ζινεντίν Φερχάτ της Ρεν. Ειδικά για τον Αλγερινό δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες οι Ρέιντζερς και η Στρασμπούρ, ενώ το όνομα του το συναντάς και στο ρεπορτάζ της Μαρσέιγ.

Επιστρέφοντας όμως από εκεί που ξεκινήσαμε: Όλα αυτή τη στιγμή γυρίζουν γύρω από την απάντηση της Μπεσίκτας για τον Ενκουντού. Αυτός είναι στο νο 1 της λίστας. Μόνο αν δεν προχωρήσει αυτή η ιστορία θα ανοίξει πεδίο για τις επόμενες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ