Ολυμπιακός: Μιλώντας για Πικέρες ψάχνει «κόλπο» με τον Ολάθα

Ολυμπιακός: Μιλώντας για Πικέρες ψάχνει «κόλπο» με τον Ολάθα

Και το μόνο σίγουρο είναι πως για το αριστερό άκρο της άμυνας επιμένει Ουρουγουανικά!

Αν δεν χάσαμε το μέτρημα; Τρεις από τους έξι υποψηφίους που εξετάζει καιρό τώρα ο Ολυμπιακός για το αριστερό άκροι της άμυνας, έχουν και δεύτερο κοινό παρονομαστή: Είναι παιδιά της Ουρουγουάης.

Ο Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και προσπαθεί να φέρει την υπόθεση στα μέτρα του (παρά την εμπλοκή της Κάντιθ).
Ο Μαρσέλο Σαράτσι της Λειψίας, που όπως φαίνεται δεν μπήκε στη short list του κόουτς Μαρτίνς.

Και ένας ακόμη που εάν και εφόσον θα πρόκειται για μια από τις πιο απίθανες μεταγραφικές ιστορίες των τελευταίων χρόνων. Κάποιος που σε καθημερινή βάση στην Ισπανία είναι κυρίαρχο όνομα στο ρεπορτάζ της Ατλέτικο Μαδρίτης: «Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει τον Λούκας Ολάθα» επιμένουν τα κορυφαία ΜΜΕ της Ιβηρικής χώρας αναδεικνύοντας τον 27άχρονο αριστερό μπακ της Ρεάλ Βαγιαδολίδ σε ένα από τα «πρόσωπα» των μεταγραφών.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα η νυν ομάδα του, τον αγόρασε από την Μπόκα Τζούνιορς χρησιμοποιώντας την οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατ ευρώ που υπήρχε στο τραπέζι από τα τέλη Γενάρη. Από την εποχή που ο Ολάθα βρέθηκε στο Βαγιαδολίδ ως δανεικός (14 συμ, 1 γκολ- 1 ασίστ) μετά τον προηγούμενο δανεισμό του!

Σας μπερδέψαμε; Δεν ήταν η πρόθεση μας. Ο Ολάθα από το 2019 ανήκει στη Μπόκα Τζούνιορς. Δόθηκε όμως διετή δανεισμό στη Θέλτα (65 συμ, 1 γκολ 10 ασίστ) μέχρι τον Γενάρη του ΄21 που μετακόμισε στη Βαγιαδολίδ. Και εκεί όμως όπως φαίνεται, δεν θα μακροημερεύσει. Το όνομα του παίζει για τα «καλά» στην αγορά. Και το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης τα λέει όλα.
Προφανώς ένας ποδοσφαιριστής που μόλις αγοράστηκε 2 εκατ ευρώ κοστίζει πολλά περισσότερα στην αγορά. Και όταν ασχολούνται μαζί του οι πρωταθλητές Ισπανίας μάλλον δεν τον λες και «εύκολο» στόχο για ελληνική ομάδα. Έστω για τον πρωταθλητή. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει «καταπιαστεί» με το θέμα. Ότι παρακολουθεί την εξέλιξη του. Και ότι ψάχνει τρόπο να «μπει» στο κόλπο, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Φυσικά το γεγονός ότι αυτόν τον καιρό ο Πειραιώτες μιλούν με την Πενιαρόλ για τον Πικέρες δείχνει πως και εκείνοι καταλαβαίνουν τον συντελεστή δυσκολίας της άλλης υπόθεσης. Πηγή όμως επιμένει, ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ