Ολυμπιακός: Το αεροπλάνο που «παίρνει» τον Σα, «φέρνει» στην Αθήνα τον Βάτσλικ

Ολυμπιακός: Το αεροπλάνο που «παίρνει» τον Σα, «φέρνει» στην Αθήνα τον Βάτσλικ

Στην ευθεία πλέον το θέμα τερματοφύλακας για τον Ολυμπιακό

Το περίφημο ντόμινο της Ρώμης ξεκίνησε. Και ο Ζοσέ Σα κάπου εδώ ετοιμάζεται να κλείσει τον κύκλο του με τα κόκκινα γάντια. Έπειτα από 3 σεζόν, 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 124 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο 28άχρονος γυρίζει σελίδα στην καριέρα του. Ετοιμάζεται να πάει να (ξανά) συναντήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε στο Γουλβερχάμπτον. Η μεταγραφή που και ο ίδιος επιθυμεί τόσο πολύ την τελευταία διετία, είναι πλέον απλωμένη στα πόδια του.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός και η Γουλβς έχουν ήδη συμφωνήσει στα «βασικά». Τα έχουν βρει στο τελικό ποσό του deal και κουβεντιάζουν για κάποια «bonus» που πάντα έχουν την τιμητική τους σε αυτές τις ιστορίες. Είναι πια τόσο προχωρημένο που ο Πορτογάλος μπορεί κάλλιστα μέσα στο τριήμερο να πάρει το αεροπλάνο.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις; Η δράση πάντα φέρνει αντίδραση. Και το αεροπλάνο που ετοιμάζεται να πάρει μακριά τον Ζοσέ Σα, δεν θα επιστρέψει «άδειο» στην Αθήνα. Ο Τόμας Βάτσλικ είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, όπως πλέον άπαντες έχουν κατανοήσει. Θέλει πολύ να φορέσει τα Ερυθρόλευκα, παρά το γεγονός ότι έχει στα χέρια του πρόταση και από τη Νάπολι.

Και είναι έτοιμος αν χρειαστεί να έρθει στην Ελλάδα ο ίδιος με τους ατζέντηδες του προκειμένου να μπουν εδώ οι υπογραφές. Από ότι φαίνεται τα πάντα θα συμβούν άμεσα. Λογικά ως την Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες όλο αυτό το διάστημα μιλούν και με τον Μάρκο Μπιζότ, τον Ολλανδό της Άλκμααρ που όμως εξ αρχής έμοιαζε να είναι το νο 2 στη λίστα τους. Με τον Βάτσλικ πλέον είναι πολύ προχωρημένο. Σε τέτοιο βαθμό που λογικά θα ολοκληρωθεί και όλας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ