Τετ-α- τετ ΑΕΚ και Δήμου για την υπογειοποίηση!

Τετ-α- τετ ΑΕΚ και Δήμου για την υπογειοποίηση!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να καλέσει στο ίδιο τραπέζι την δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το θέμα της υπογειοποίησης, πιθανότατα παρουσία και ανθρώπων της Περιφέρειας

Σε απευθείας συζήτηση με την δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το θέμα της υπογειοποίησης επιθυμεί να έρθει η ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόθεση της Ένωσης είναι να γίνει μια επίσημη συνάντηση με τον Άρη Βασιλόπουλο και τα στελέχη του, πιθανότατα παρουσία και ανθρώπων της Περιφέρειας, προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα πάντα γύρω από το εν λόγω έργο.

Θυμίζουμε πως η δημοτική αρχή πρόσφατα καταψήφισε την ΜΠΕ της υπογειοποίησης, στα πλαίσια της διαβούλευσης για το έργο που «τρέχει» η Περιφέρεια και συνδέεται με το γήπεδο, ενώ προ ημερών, η ΑΕΚ διοργάνωσε ανοικτή συζήτηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξηγώντας λεπτομερώς στους κατοίκους όσα προβλέπονται για την πόλη, στο επόμενο διάστημα.

Φαίνεται λοιπόν πως η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή επιδιώκει να υπάρξει και μια απευθείας επαφή με την δημοτική αρχή, ώστε να απαντηθούν από τους αρμόδιους οι όποιες απορίες εκφραστούν από πλευράς δήμου. Γι’ αυτό και στην εν λόγω συνάντηση, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί, είναι πιθανό να υπάρξει παρουσία και στελεχών της Περιφέρειας. Όπως φυσικά και όλων των ανθρώπων με τους οποίος έχει συνεργαστεί η ΑΕΚ, όπως ο συγκοινωνιολόγος Κωνσταντίνος Ζέκος.

Η σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ για την υλοποίηση αυτής της συνάντησης «δουλεύεται» επί της ουσίας λίγο πριν από το Δ.Σ. που καταψηφίστηκε η μελέτη της υπογειοποίησης. Και τα όσα έγιναν εκεί αλλά και αυτά που επικοινωνήθηκαν, φαίνεται ότι κάνουν την σκέψη… πράξη. Με την ΑΕΚ να προχωρά σε επίσημη πρόσκληση προς τον Δήμο, για συζήτηση γύρω από το έργο της υπογειοποίησης, ακόμα και άμεσα. Χωρίς βεβαίως να μπορεί ακόμα να γνωρίζει κανείς, ποιες θα είναι οι προθέσεις του Δήμου, σε αυτή την περίπτωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ