ΑΕΚ: Ανακοινώνεται ο Λε Ταλέκ, έρχεται και παίρνει σειρά ο Αραούχο

ΑΕΚ: Ανακοινώνεται ο Λε Ταλέκ, έρχεται και παίρνει σειρά ο Αραούχο

Μέσα στη μέρα η ΑΕΚ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Νταμιέν Λε Ταλέκ ενώ περιμένει και την άφιξη του Σέρχιο Αραούχο στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αργεντινού από τη Λας Πάλμας.

Ημέρα οριστικών εξελίξεων θα είναι η σημερινή στην ΑΕΚ όσον αφορά τις υποθέσεις των Νταμιέν Λε Ταλέκ και Σέρχιο Αραούχο. Ο Γάλλος χαφ βρίσκεται στην Αθήνα από την Τετάρτη (7/7) και χθες πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με την Ένωση να ανακοινώνει μέσα στη μέρα την απόκτησή του για 2+1 χρόνια κατά πάσα πιθανότητα.

Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν και την άφιξη του Αραούχο στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του από τη Λας Πάλμας. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήρθε στην Ελλάδα την Πέμπτη ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal, με τον Αργεντινό επιθετικό να γίνεται παίκτης της ΑΕΚ με μεταγραφή, ύστερα από τρεις δανεισμούς.

Με την ολοκλήρωση των δύο αυτών μεταγραφών η Ένωση θα φορτσάρει και για προσθήκες σε άλλες θέσεις με τα μπακ να φαίνεται πως έχουν προτεραιότητα. Και ειδικά το δεξί άκρο της άμυνας όπου σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» η ΑΕΚ έχει ήδη εντοπίσει έναν στόχο ο οποίος είναι και σε εξαιρετική ηλικία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ