Ολυμπιακός: Τρέλα στην Βραζιλία με τον Πέδρο Μαρτίνς (pics)

Ολυμπιακός: Τρέλα στην Βραζιλία με τον Πέδρο Μαρτίνς (pics)

Στην Φλαμένγκο «ψάχνονται» για προπονητή και οι οπαδοί τους... ονειρεύονται τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταφέρει με την δουλειά του στον Ολυμπιακό να ανεβάσει πολύ τις μετοχές του. Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για αυτόν, με τελευταία την Φλαμένγκο.

Η βραζιλιάνικη ομάδα δείχνει μια προτίμηση στους Πορτογάλους προπονητές, καθώς το 2019, με τον Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο έφτασε στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Από τις 10 Νοεμβρίου του 2020, έχουν εμπιστευθεί την καθοδήγηση του συλλόγου, στον Ροζέριο Σένι.

Ο θρυλικός τερματοφύλακας, που πέρασε 15 χρόνια (1990-2015) επαγγελματικής καριέρας στην Σάο Πάολο, επιδεικνύοντας μια τρομερή έφεση στην εκτέλεση των στημένων φάσεων, δεν διάγει την καλύτερη περίοδό του στον πάγκο της «Φλα». Μετά από οχτώ αγώνες πρωταθλήματος, η ομάδα του βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, ενώ στο Κόπα Λιμπερταδόρες, μπορεί να πήρε την πρόκριση για τα νοκ-άουτ, αλλά με τρεις ισοπαλίες σε έξι αγώνες στους ομίλους, προβλημάτισε αρκετά.

Για αυτό το λόγο, οι οπαδοί του συλλόγου άρχισαν να προτείνουν μέσα από το  twitter υποψήφιους διαδόχους του Σένι. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στην λίστα των προτιμήσεών τους, με τους Πάολο Φονσέκα, Κάρλος Καρβάλιο, Λουίς Κάστρο και Αντρές Βίλας-Μπόας να συνθέτουν έναν κατάλογο γεμάτο Πορτογάλους.

Βέβαια, για τον τεχνικό του Ολυμπιακού το ενδιαφέρον είναι λίγο πιο έντονο, καθώς οι Βραζιλιάνοι έχουν μπει και σε οικονομικές λεπτομέρειες, αναφέροντας πως στους Πειραιώτες ο Μαρτίνς εισπράττει τα μισά λεφτά από ότι ο Σένι στην Φλαμένγκο.

Δείτε τα tweets των φίλων της Φλαμένγκο για τον Πέδρο Μαρτίνς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ