Ανατροπή δεδομένων απ’ την As: «Δεν θέλει να φύγει ο Αραούχο»

Ανατροπή δεδομένων απ’ την As: «Δεν θέλει να φύγει ο Αραούχο»

Δημοσίευμα από την Ισπανία περιπλέκει τα πράγματα σχετικά με τη μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο Αργεντινός δεν θέλει να φύγει από της Λας Πάλμας.

Κι εκεί που όλα φαίνονταν να έχουν τελειώσει, δημοσίευμα από την As έρχεται να ανατρέψει (;) τα δεδομένα στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο. Μπορεί την Πέμπτη (9/7) να ήρθε στην Ελλάδα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για τα διαδικαστικά της μεταγραφής του Αργεντινού επιθετικού στην ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με τους Ισπανούς ο παίκτης δεν είναι θετικός στην επιστροφή του!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΑS, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, μπορεί να κάνει διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ και να το δηλώνει και δημόσια, αλλά ο ίδιος ο Αραούχο δεν θέλει να φύγει από τις Κανάριες Νήσους.

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος άσος έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται μέχρι πρότινος, ακόμα και από τα ισπανικά ΜΜΕ, πολύ κοντά στην απόκτησή του. Μάλιστα από την Ιβηρική έκαναν λόγο ακόμα και για άφιξή του στην Ελλάδα σήμερα. Μένει να δούμε τώρα κατά πόσο ισχύουν τα παραπάνω και ποια θα είναι η αντίδραση της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ