Παναιτωλικός : Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός στον Αστόρι

Παναιτωλικός : Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός στον Αστόρι

Ο Παναιτωλικός έστειλε το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού στον αδικοχαμένο Νταβίντε Αστόρι. Η ομάδα του Αγρινίου είχε αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα σε φιλικό αγώνα στις 23 Ιουνίου 2016. Ο Αστόρι είχε αγωνιστεί μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους, με τον Μπαγκαντούρ να τον αντικαθιστά στο 78′ της αναμέτρησης. Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα μέσα […]

Ο Παναιτωλικός έστειλε το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού στον αδικοχαμένο Νταβίντε Αστόρι. Η ομάδα του Αγρινίου είχε αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα σε φιλικό αγώνα στις 23 Ιουνίου 2016. Ο Αστόρι είχε αγωνιστεί μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους, με τον Μπαγκαντούρ να τον αντικαθιστά στο 78′ της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Παναιτωλικού θυμήθηκαν εκείνο το παιχνίδι, το οποίο για την ιστορία είχε λήξει 3-0 υπέρ των βιόλα. Η ανάρτηση που έκαναν στα social media αφορά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και περιέχει δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Αστόρι.

«Έφυγες πολύ νωρίς, αναπαύσου εν ειρήνη αρχηγέ Ντάβιντε Αστόρι. Θα θυμόμαστε πάντα τη συνάντησή μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ