Παναθηναϊκός: Εξετάζει Γένσεν για την άμυνα

Παναθηναϊκός: Εξετάζει Γένσεν για την άμυνα

Ο 25χρονος Νορβηγός στόπερ, Ούλρικ Γένσεν, είναι ελεύθερος και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτησή του για έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να θέλει να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή έως τη μέρα που η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Και ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Νορβηγού, Ούλρικ Γένσεν. Ο 25χρονος στόπερ πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Γιοβάνοβιτς, αφού είναι αριστεροπόδαρος, προέρχεται από γεμάτες συμμετοχές στη Νόρτζελαντ της Δανίας (115 ματς τα τελευταία 3,5 χρόνια), ενώ είναι ελεύθερος εδώ και μερικές μέρες.

Πριν από λίγους μήνες βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με ομάδα από το MLS, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει και η Φέγενορντ. Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες της Νορβηγίας από U15 έως U21 (έχει συνολικά 65 ματς και 1 γκολ), ενώ έχει κληθεί άλλες 4 φορές στην ανδρική ομάδα χωρίς όμως να πραγματοποιήσει ακόμη το ντεμπούτο του.

Ο Γένσεν ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Τρόμσο, περνώντας κι απ’ τα τμήματα υποδομής της Λιόν (2013-2016), ενώ πριν από πέντε χρόνια το όνομά του είχε γραφτεί στην ισπανική As ως υποψήφιος για μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ