Οι «κολλητές» αποτυχίες και ο κίνδυνος για ΠΑΟΚ

Οι «κολλητές» αποτυχίες και ο κίνδυνος για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει σερί ήττες στο φετινό πρωτάθλημα. Τώρα, όμως, ακολουθεί η ΑΕΚ και εάν του συμβεί τώρα, δεν θα έχει πια περιθώριο να τη διορθώσει.

Στο πρωτάθλημα μιλάμε συνήθως για τα σερί με νίκες. Ωστόσο, τι γίνεται με τα σερί αποτυχιών; Οι φετινοί διεκδικητές του τίτλου είχαν τέτοια στη διαδρομή τους;
Ο ΠΑΟΚ έχασε την Τρίπολη, κάνοντας την τρίτη φετινή του ήττα. Είχαν προηγηθεί εκείνες στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό και ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Επίσης οι ασπρόμαυροι μετρούν τέσσερις ισοπαλίες, σε Λιβαδειά, Ριζούπολη, Λάρισα, Νέα Σμύρνη.
Υπάρχει, όμως, σε αυτή τη ροή της Super League κάτι εντυπωσιακό για τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης. Ποτέ δεν έκαναν δύο σερί αγωνιστικές με απώλειες. Εξαιρείται αυτό που συνέβη τις προηγούμενες δύο, με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, που δεν έγινε, να παραμένει σε δικαστική εκκρεμότητα λόγω της έφεσης.
Στις υπόλοιπες αγωνιστικές ποτέ δεν υπήρξε δεύτερη συνεχόμενη χωρίς νίκη για τον ΠΑΟΚ. Ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, νίκη στο επόμενο ματς με την Κέρκυρα. Ισοπαλία με τον Απόλλωνα, νίκη με τον Παναιτωλικό την επόμενη αγωνιστική. Ισοπαλία στην Λάρισα, νίκη στη συνέχεια με την Λαμία.
Ήττα στο Καραΐσκάκη, νίκη επί του Αστέρα. Ήττα από την ΑΕΚ, νίκη κόντρα στον Ατρόμητο. Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, νίκη στην Ξάνθη. Επόμενη αγωνιστική απώλεια ήταν πια ο αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Θα αντιδράσει και πάλι; Με το δεδομένο μάλιστα ότι ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν οι άλλοι δύο διεκδικητές έκαναν σερί αγωνιστικές χωρίς να νικήσουν. Η ΑΕΚ είχε τρεις σερί, 6η, 7η και 8η που έμεινε χωρίς νίκη. Ήττα 2-0 από τον Αστέρα, ισοπαλία στην Ξάνθη, ήττα εντός από τον Ατρόμητο.
Στον Ολυμπιακό μάλιστα, τέτοιο σερί αποτυχιών συνέβη δύο φορές. Τέσσερις διαδοχικές αποτυχίες, από την 3η μέχρι και την 6η αγωνιστική, με ισοπαλία στην Ξάνθη, ισοπαλία εντός με τον Αστέρα, ήττες από ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Πρόσφατα πέρασε και την δεύτερη τέτοια κακή περίοδο. Ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα, εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Τρεις σερί αγωνιστικές, 19η, 20ή και 21η.
Ο ΠΑΟΚ «κολλητές» αποτυχίες δεν έχει κάνει στο πρωτάθλημα. Ίσως και με σύμμαχο το πρόγραμμα, που τού επέτρεπε μετά από ένα δύσκολο ματς, να έχει ένα πιο βατό στην Τούμπα. Τώρα, όμως, ακολουθεί η ΑΕΚ. Αν, λοιπόν, τού συμβεί τώρα, ακόμη και αν είναι μία και μοναδική, δεν θα έχει πια περιθώριο να την διορθώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ