Απόλλων Σμύρνης: Με 21 παίκτες πετάει για Βουλγαρία

Απόλλων Σμύρνης: Με 21 παίκτες πετάει για Βουλγαρία

Ο προπονητής του Απολλων Σμύρνης, Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Για το Πράβετς της Βουλγαρίας, θα αναχωρήσει την Δευτέρα (12/7) ο Απόλλων Σμύρνης, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Βουλγαρία, όπου και θα διαμείνει για 11 μέρες.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί μέχρι στιγμής τα 5 καλοκαιρινά αποκτήματα της ομάδας της Ριζούπολης, οι Κυρίτσης, Τουτουαρίμα,Ντεντάκης, Παπαγεωργίου και Παμλίδης αλλά και οι νεαροί Μουστάκας, Γιαννάκης, Δούμας και Γκούφας.

Στο Πράβετς ο Απόλλων θα δώσει φιλικά με την POFC Botev Vratsa, ομάδα της Α’ κατηγορίας της Βουλγαρίας, στις 17/07, καθώς και με τον ΑΠΟΕΛ στις 20/07. Η αποστολή θα επιστρέψει από τη Βουλγαρία στις 23/07.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κότσαρης, Βέρχουλστ, Κυρίτσης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Ραΐλι, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Ντεντάκης, Σλίβκα, Φατιόν, Κραγιόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα, Μουστάκας, Γιαννάκης, Δούμας και Γκούφας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ