Ολυμπιακός: Περνάει ιατρικά ο Βάτσλικ, αύριο οι υπογραφές

Ολυμπιακός: Περνάει ιατρικά ο Βάτσλικ, αύριο οι υπογραφές

Ο Τόμας Βάτσλικ περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις, που θα ολοκληρωθούν σήμερα και αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Τόμας Βάτσλικ με τους ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια σπουδαία μεταγραφή για την εστία τους.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας περνάει αυτή τη στιγμή από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες αποτελούν και το τελευταίο σκέλος πριν την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βάτσλικ θα ολοκληρώσει σήμερα όλες τις εξετάσεις και αύριο θα βρεθεί στα γραφεία του Ολυμπιακού προκειμένου να βάλει και την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές. Και στη συνέχεια να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να ξεκινήσει προετοιμασία με τους νέους του συμπαίκτες.

Θυμίζουμε πως στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο ο Βάτσλικ τόνισε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ήμουν στη Σεβίλλη και τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Έχω έρθει στον Ολυμπιακό, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ανυπομονώ για την επόμενη μέρα.

Μιλήσαμε πολύ με τον Φρανσουά (σ.σ. Μοντεστό), μου ανέλυσε το πλάνο, τις ιδέες του προπονητή και ότι σκέφτεται για μένα, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο και περιμένω πως και πως να ξεκινήσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ