«Ο Ολυμπιακός έκλεισε Μαντί Καμαρά»!

«Ο Ολυμπιακός έκλεισε Μαντί Καμαρά»!

Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι τον 21χρονο μέσο της Αζαξιό!

Εδώ και καιρό to10.gr σας έχει ενημερώσει ότι το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει επικεντρώσει την προσοχή του στη γαλλική ποδοσφαιρική αγορά. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να βρουν κι άλλους… Σισέ και για αυτόν τον λόγο έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στη συγκεκριμένη χώρα. Και όπως φαίνεται, έκλεισαν ακόμη έναν νεαρό, ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο νέο από τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τη Γαλλία, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά. Του 21χρονου μέσου της Αζαξιό, τον οποίο φέρεται να παρακολουθεί εδώ και σχεδόν έναν χρόνο. Οπως τονίζεται, οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν ήδη και το τυπικό σκέλος της μετακίνησης του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών από το καλοκαίρι και μετά.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Καμαρά φέρεται να αποτελεί  επιλογή του Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος είχε ανακαλύψει και τον Πάπε Σισέ. Και μάλιστα ίσως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει από την ίδια ομάδα τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για τους Πειραιώτες.

Οι ίδιες πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Καμαρά βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και υπέγραψε συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τον Ολυμπιακό, με την Αζαξιό να καρπώνεται ένα αρκετά σημαντικό ποσό για τη μεταγραφή.

https://twitter.com/AiacciuFootClub/status/971057453633818624

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ