ΠΑΟΚ : Οπαδοί του Δικεφάλου έξω από γραφεία της ΕΡΤ-3

ΠΑΟΚ : Οπαδοί του Δικεφάλου έξω από γραφεία της ΕΡΤ-3

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΕΡΤ-3 επί της Λεωφόρου Στρατού με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση της τιμωρίας του Δικεφάλου για το χτύπημα στον Όσκαρ Γκαρθία. Παρέδωσαν ψήφισμα, πέταξαν φέιγ βολάν για ΣΥΡΙΖΑ- Νέα Δημοκρατία και διέκοψαν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού

Έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3 επί της Λεωφόρου Στρατού συγκεντρώθηκαν πριν από λίγο οπαδοί του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τιμωρία της ομάδας τους.

Οι φίλοι του Δικεφάλου φώναξαν συνθήματα, υπέρ της ομάδας τους και κατά της ποινής που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα με τον Ολυμπιακό. Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκαν στα στούντιο του σταθμού και διέκοψαν το δελτίο ειδήσεων. Πέταξαν φέιγ βολάν με σύνθημα σε βάρος της Κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης ενώ παρέδωσαν και ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές αυτή ήταν μια από τις πρώτες ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, πριν από την εκδίκαση της έφεσης που έχει υποβάλει η ΠΑΕ για την πρωτόδικη τιμωρία της για όσα συνέβησαν στην Τούμπα, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δείτε φωτογραφίες από το thestival.gr:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ