«Ανακοινώνει την πώληση του Αραούχο στην ΑΕΚ η Λας Πάλμας»

«Ανακοινώνει την πώληση του Αραούχο στην ΑΕΚ η Λας Πάλμας»

Μέσα στην ημέρα θα ανακοινώσει η Λας Πάλμας τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ σύμφωνα με το «Canarias7» που μπαίνει και στις λεπτομέρειες του deal.

Τις τελευταίες του ώρες ως ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας μετράει όπως φαίνεται ο Σέρχιο Αραούχο. Σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «Canarias7» τονίζει πως σήμερα (12/7) ο Αργεντινός θα βρεθεί για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ώστε να αποχαιρετήσει και στη συνέχεια να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Παράλληλα οι Ισπανοί αναφέρονται και στις λεπτομέρειες της συμφωνίας κάνοντας λόγο για deal που έκλεισε στα δύο εκατομμύρια ευρώ με τον 29χρονο επιθετικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

«Ο Τσίνο φεύγει, αλλά δεν θα επιστρέψει», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που αναφέρει στη συνέχεια: «Η Λας Πάλμας σκοπεύει να ανακοινώσει την πώλησή του στην ΑΕΚ σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. Ο Αραούχο, θα προπονηθεί σήμερα υπό την καθοδήγηση του Πέπε Μελ, αν και είναι πιθανό να μην συμμετέχει στην προπόνηση, αλλά να πει αντίο και να μαζέψει τα πράγματα του.

Εάν δεν αλλάξουν οι προβλέψεις της Λας Πάλμας, τις επόμενες ώρες η πώληση του Αραούχο θα ανακοινωθεί επίσημα αφού ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που είναι στην Αθήνα από την Πέμπη, κατέληξε σε συμφωνία. Το ποσό του deal είναι περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ (η Μπόκα Τζούνιορς παίρνει το 20%), ενώ ο Αραούχο θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2025».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ