Παναθηναϊκός : Βλέπουν νέο Ταυλαρίδη με Βέμερ

Παναθηναϊκός : Βλέπουν νέο Ταυλαρίδη με Βέμερ

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι απαισιόδοξοι για την απάντηση του Γερμανού μπακ κι ελπίζουν σε νέα αναβολή.

Νέα περιπέτεια κι αφαίρεση τριών βαθμών θέλουν ν’ αποφύγουν στον Παναθηναϊκό με τον Γενς Βέμερ. Το πρωί της Τετάρτης θα φανεί που οδηγείται η υπόθεση.

Την πρώτη φορά με τον Στάθη Ταυλαρίδη κινήθηκαν αποφασιστικά και παρά την εκδίκαση και την απόφαση του δικαστή, ο οποίος επέβαλε το -3, όπως αναμενόταν, έσβησαν τη μουτζούρα στην ιστορία του συλλόγου. Με τον Ελληνα στόπερ, όμως, ήταν πιο απλά τα πράγματα, διότι το ποσό που του οφειλόταν ήταν 97.000 ευρώ. Πήρε ένα μεγάλο μέρος (75.000-80.000 ευρώ), κούρεψε τα υπόλοιπα και τέλος.

Στον 32χρονο Γερμανό δεξιό μπακ, αντίθετα, έχουν επιδικαστεί ήδη 497.000 ευρώ και διεκδικεί με προσφυγή κι ένα ποσό 100.000 ευρώ, που αναλογεί στην εφορία. Ο δικηγόρος του Βέμερ Πάρης Ατλαμάζογλου (εκπροσωπεί και τον Ταυλαρίδη) συναντήθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα με στελέχη του «τριφυλλιού».

Άκουσε όπως και οι υπόλοιποι πιστωτές δύο προτάσεις. Η μία αφορούσε να πάρει τώρα ένα σεβαστό ποσό και να διακανονίσει τα υπόλοιπα ο Βέμερ, αλλά σε πάρα πολλές δόσεις. Η δεύτερη ήταν να εισπράξει ένα πιο μεγάλο ποσό και να διακανονίσει σε λιγότερες δόσεις ή ακόμα και να κουρέψει κι αυτός εξίσου ένα πολύ μεγάλο μέρος. Οι απαιτήσεις που μετέφερε, ωστόσο, ο δικηγόρος είναι μεγάλες.

Γίνεται αντιληπτό πως όταν ο παίκτης διεκδικεί σχεδόν 600.000 ευρώ θέλει πολλά μπροστά είτε για να διακανονίσει είτε για να κουρέψει. Δεν θα πει «ναι» με 40.000-50.000 ευρώ. Στη δεύτερη πρόταση δε (αρκετά χρήματα και κούρεμα για να κλείσει η υπόθεση), μπορεί οι απαιτήσεις του να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ. Κι αυτά δεν υπάρχουν τώρα. Ο Ατλαμάζογλου αργά το βράδυ της Τρίτης θα ενημερώσει τον παίκτη και το πρωί της Τετάρτης θ’ απαντήσει στον Βέμερ. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πολλές ελπίδες ότι η απάντηση σε οποιαδήποτε πρόταση θα είναι καταφατική. Η συνάντηση δεν τους άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα.

Δύο είναι, λοιπόν, οι δρόμοι. Θα ζητήσουν μία ακόμα αναβολή για να κερδίσουν λίγο χρόνο, αν και πλέον στενεύουν τα περιθώρια λόγω αδειοδότησης. Ο άλλος είναι να μην μπορέσουν να πάρουν αναβολή. Τότε, θα εκδικαστεί η καταγγελία του Γερμανού το μεσημέρι της Τετάρτης και θα είναι δεδομένη η αφαίρεση. Όπως με τον Ταυλαρίδη, βέβαια, θα υπάρχει λίγος χρόνος για να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη ο Αλαφούζος και να μην υπάρξει κι άλλος λεκές για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ