ΠΑΟΚ : Διέκοψε το πρόγραμμα η ΕΡΤ3 για να μεταδώσει ανακοίνωση των οπαδών του

ΠΑΟΚ : Διέκοψε το πρόγραμμα η ΕΡΤ3 για να μεταδώσει ανακοίνωση των οπαδών του

Σε μια πρωτοφανή κίνηση το Τρίτο κανάλι της Δημόσιας τηλεόρασης διέκοψε το πρόγραμμα του για να μεταδώσει το ψήφισμα-ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Καρσίγιακα για το Basket Champions League, η ΕΡΤ3 έβγαλε έκτακτη επικαιρότητα προκειμένου να μεταδώσει το μήνυμα των οπαδών του ΠΑΟΚ για την υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού, από νωρίς το απόγευμα, προανήγγειλαν διπλό συλλαλητήριο για την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα (μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ όπως ανέφεραν, παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα εκδικαστεί η έφεση) και την Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους με πορεία – εν συνεχεία – προς την Τούμπα, όπου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Στην ανακοίνωση τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα βάζουν με την δικαιοσύνη, τον Ολυμπιακό, αλλά και με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ