Επικοινωνία Δένδια – Τσαβούσογλου για τη Γαλατασαράι

Επικοινωνία Δένδια – Τσαβούσογλου για τη Γαλατασαράι

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια, είχε ο Τούρκος ομόλογός του, Μελβούτ Τσαβούσογλου για το συμβάν με τη Γαλατασαράι.

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Γαλατασαράι στο Ελευθέριος Βενιζέλος χθες φαίνεται να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του Τούρκου υπουργού εξωτερικού, Μελβούτ Τσαβούσογλου, με τον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας μόλις τους ζητήθηκε να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα, εκείνοι αρνήθηκαν και αμέσως επικοινώνησαν με ανθρώπους στην Τουρκία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην γειτονική χώρα, ο κ. Τσαβούσογλου έκανε λόγο για αυθαίρετη μεταχείριση της τουρκικής ομάδας στην Αθήνα.

Με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να τονίζει ότι η εν λόγω εξέλιξη αποτέλεσε δική του εντολή, καθώς το τούρκικο κλαμπ αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test, όπως προβλέπεται από την ΚΥΑ.

Σημειώνοντας ότι εφόσον πρόκειται για φιλικό αγώνα και όχι για κάποιον διεθνούς διοργάνωσης, πρέπει να ακολουθηθούν τα εγχώρια μέτρα. Τέλος, υπογράμμισε ότι «στην Ελλάδα και δη στις διαδικασίες ελέγχου της Πολιτικής Προστασίας, εκπτώσεις σε θέματα Δημόσιας Υγείας δεν γίνονται και η εφαρμογή των νόμων είναι απαρέγκλιτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ