Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τη Λεγκανές ο Πέρεθ (pic)

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τη Λεγκανές ο Πέρεθ (pic)

Το τελευταίο «αντίο» στη Λεγκανές είπε ο Ρούμπεν Πέρεθ μέσα από τα social media, με τον 32χρονο να ετοιμάζεται να φορέσει τα «πράσινα»...

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ρούμπεν Πέρεθ. Ο 32χρονος αμυντικός χαφ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και θα υπογράψει σύντομα το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» το οποίο θα έχει ισχύ έως το 2023.

Ο Πέρεθ δεν ξέχασε ωστόσο τη Λεγκανές με την οποία «δέθηκε» πάρα πολύ και θέλησε να πει το τελευταίου του «αντίο» με μία ανάρτηση μέσα από τα social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Σήμερα ήρθε μια μέρα που δεν περίμενα ποτέ. Έπειτα από πέντε χρόνια είναι ώρα να πω “αντίο”. Είμαι ευλογημένος που είχα τη δυνατότητα να φορέσω αυτή τη φανέλα και να υπερασπιστώ αυτά τα χρώματα και πάντα το έκανα με υπερηφάνια και δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό.

Θυμάμαι όλες τις στιγμές που έζησα ως επαγγελματίας και δηλώνω ότι απόλαυσα κάθε στιγμή με αυτή τη φανέλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο. Είναι αδύνατο να γράψω όλα τα ονόματα. Θα ήθελα να αφιερώσω και ορισμένα λόγια προς τους οπαδούς… Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να δένεται, να δείχνω σεβασμό και να μου δείχνουν. Μπορώ να πω ότι η συμπεριφορά σας απέναντί μου ήταν εξαιρετική. Είναι κρίμα που δεν μπορούσα να σας αποχαιρετήσω στο γήπεδο, σε γεμάτες εξέδρες, με μια νίκη.

Θα σας υποστηρίζω πάντα και θα σας ενθαρρύνω.

Σας αγαπώ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ