Δεν πάει πουθενά ο Εντσάμ, παρά το ενδιαφέρον από την Premier League

Δεν πάει πουθενά ο Εντσάμ, παρά το ενδιαφέρον από την Premier League

Ο Ολιβιέ Εντσάμ παρέμεινε τελικά στην Σέλτικ, παρά την συμφωνία με την ΑΕΚ, με την ομάδα της Γλασκώβης πλέον να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, αρνούμενη τις προσφορές από ομάδες της Premier League.

Ο Ολιβιέ Εντσάμ βρέθηκε μια ανάσα από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά η Σέλτικ δεν έδωσε το τελικό ΟΚ και έτσι ο Γάλλος παρέμεινε κάτοικος Γλασκώβης. Ο Άγγελος Ποστέκογλου ήθελε να δοκιμάσει τον παίκτη στην προετοιμασία, για να δει αν μπορεί να τον υπολογίσει για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πήρε λεπτά συμμετοχής και στον φιλικό αγώνα του Σαββάτου, με την Σέλτικ να επικρατεί με 2-0 της Τσάρλτον Αθλέτικ. Ο Αυστραλός προπονητής του δείχνει εμπιστοσύνη και έχει αντιστρέψει εντελώς το κλίμα που επικρατούσε μετά την επιστροφή του παίκτη από τον δανεισμό του στην Μαρσέιγ.

Μπορεί η Ένωση να μην κυνηγά πια την περίπτωσή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες για τον Εντσάμ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TEAMtalk, για τον 25χρονο μέσο έγιναν προσπάθειες απόκτησης από την Νιούκαστλ, με τον Στιβ Μπρους να τον θεωρεί ως τον ιδανικό για τον χώρο του κέντρου.

Ωστόσο, η κρούση βρήκε στον τοίχο, με τους Σκωτσέζους να αρνούνται την παραχώρησή του, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Εντσάμ κέρδισε την θέση του στο ρόστερ και θα πάρει τις ευκαιρίες του μέσα στην σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ