Ανάρτηση με νόημα για Εντουαρντς και Ολυμπιακό (pic)

Ανάρτηση με νόημα για Εντουαρντς και Ολυμπιακό (pic)

Πορτογάλος δημοσιογράφος ανέβασε στο Twitter φωτογραφία του 22χρονου και τη συνόδευσε με emoticons, που ανέφεραν ότι σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό για τον Μάρκους Έντουαρντς και τον Ολυμπιακό, με τους Πορτογάλους μάλιστα να τονίζουν ότι ο 22χρονος εξτρέμ της Βιτόρια Γκιμαράες θα έρθει σύντομα στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης (13/7) ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πέδρο Σεπουβλέδα, ο οποίος εργάζεται στην «SIC Notícias», ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία του Έντουαρντς και τη συνόδευσε με δύο emoticons. Το ένα είχε πάνω του τη λέξη «σύντομα» και ένα βελάκι, που έδειχνε την ελληνική σημαία, αναφέροντας ουσιαστικά ότι σύντομα θα ταξιδέψει στη χώρα μας.

Η ανάρτηση του Πορτογάλου δημοσιογράφου έρχεται λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, τα οποία έκαναν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Γκιμαράες για τη μεταγραφή του Μάρκους Έντουαρντς. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν στην Γκιμαράες ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά και τους Πέπε Ροντρίγκες και Τιάγκο Σίλβα. Όλα αυτά μάλιστα για το 50% των δικαιωμάτων του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πορτογαλική ομάδα αρχικά ήθελε 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Έντουαρντς, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του αρκετές ομάδες της Ευρώπης, όπως οι Σεβίλλη, η Μπενφίκα, η Μαρσέιγ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Μπεσίκτας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Πορτογάλου δημοσιογράφου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ